ΓΕΝΙΚΑ

Οι όροι χρήσης έχουν συνταχθεί από τον ιδιοκτήτη του δικτυακού τόπου και  ορίζουν τη σχέση μεταξύ επισκεπτών και χρηστών του www.cretabnb.gr με τον δικτυακό τόπο.

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους  χρήσης και αν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τον δικτυακό  τόπο.

Εφόσον συμφωνήσετε και χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις  χρήσης του.

Ο δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης και δεδομένων  ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση . Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως  διαβάζετε  τους όρους  χρήσης των προσωπικών δεδομένων όποτε επισκέπτεστε τον δικτυακό μας τόπο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

H Cretabnb  απευθύνεται στους  χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει την άδεια τους για να εμφανίσει το περιεχόμενο των αναρτήσεων μας σε διάφορες ιστοσελίδες σύμφωνα με τις προωθητικές ενέργειες που χρησιμοποιούμε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ

Στις κρατήσεις μας απαιτείται προκαταβολή 20%, με δυνατότητα αποπληρωμής κατά την προσέλευση.

ΑΚΥΡΩΣΗ

Η πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης που ακολουθούμε σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφόσον η ακύρωση γίνει μέχρι και 10 μέρες πριν την κράτηση. Στις ακυρώσεις των τελευταίων 10 ημερών και μη εμφανίσεις δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Η υπηρεσία μας παρέχεται δωρεάν, διότι, σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους, δεν θα σας χρεώσουμε για την Υπηρεσία μας και δεν θα προσθέσουμε επιπλέον έξοδα (κράτησης) στην τιμή.

 

Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε, να προσαρμόσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλείστε να ανατρέξετε στο e-mail επιβεβαίωσης και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτό. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρεωθείτε για την ακύρωση σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης, (προ) πληρωμής ή μη εμφάνισης ή να μην δικαιούστε επιστροφή των χρημάτων σας για ποσά που (προ)πληρώσατε. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης, (προ)πληρωμής ή μη εμφάνισης  προτού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας και θυμηθείτε να κάνετε τις υπόλοιπες πληρωμές εγκαίρως, σύμφωνα με την εκάστοτε κράτηση.

 

Εάν πρόκειται να φτάσετε αργά ή καθυστερημένα κατά την ημερομηνία του check-in ή ακόμη και την επόμενη μέρα, ενημερώστε μας έγκαιρα έτσι, ώστε να γνωρίζουμε πότε να σας περιμένουμε προκειμένου να αποφύγετε ακύρωση του δωματίου σας ή χρέωση για μη εμφάνιση. Η Cretabnb δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνέπειες της καθυστερημένης σας άφιξης ή για οποιαδήποτε ακύρωση ή χρέωση για μη εμφάνιση από τον ιδιοκτήτη.